RSS

Renault Kadjar, Bas Bas Paraları Leyla’ya ve Ekim Baykara

24 Ara

Normalde bu yazıyı eklemesi gereken Emin’di ama ya vakit bulamadı ya da müzik buraya eklenecek kadar hoşuna gitmedi.

Hatırlıyor musunuz bir aralar haberlerin altına döşenen müzikleri? Allahım… bozlaklar, arabeskler, haberin içeriğine göre en yavan romantik müzikler. Haber mi izliyoruz kısa film mi belli değildi. Neyse ki müzik kullanımına sanıyorum telif hakları nedeni ile yeni bir düzenleme getirildi de işkenceden kurtulduk. Haberlerde ne ciddiyet kalmıştı ne bir şey.

Haberde ciddiyet kalmadı deyince bak aklıma Reha Muhtar geldi şimdi. Star’ın anchourman’liğini yaptığı dönem. Ankara haber merkezini arayıp bültene girecek haberleri soruyor. Sayıyoruz sayıyoruz beğendiremiyoruz.

– Dışişleri Bakanlığından açıklama var.first aim
– I ıh.
– Başbakan bilmem ne yaptı.
– I ıh.
– Cumhurbaşkanı onu dedi.
– I ıh

Meğerse adamın derdi başkaymış. Hani böyle sıkışmalı kaza olsun, travesti kavgası, yangın… elti eltiye küstü, köyü ateşe verdi falan… Bilememişiz adamın beklentilerini. Bilemediğimiz için de karşılayamamışız. Şimdi adını unuttuğum bir muhabire “Bas Bas Paraları Leyla’ya” şarkısına ilham olan Leyla’yı Ankara pavyonunda buldurmuşluğu var adamın. Kolay değil.

Nereden nereye değil mi? Renault’un yeni arabası Kadjar’ın reklam müziğinden çıktım, bak yine yolu şaşırdım. Radyo reklamlarında adından bir araba modeli olduğunu kesinlikle anlamadığım Kadjar’ın reklam müziği First Aid Kit-My Silver Lining Justt.fm Justtlove’da Ekim Baykara o kadar çok çaldı ki dinleye dinleye kulağım alıştı. Meğer adamlar reklam vermişler 😉 Bence süper akıl. Zaten gittikçe reklam müzikleri özel ve güzelleşiyor. Yaptığın şarkı bir reklam müziği olursa, döndün köşeyi! Bir de ofis çalışanlarının mesai arkadaşı internet radyolarına reklam vermek çok akıllıca iş hem görsel hem sesli. Neyse, dinleyelim sevelim, yayalım.

Diardi

 

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , ,

Yorum bırakın